Fresh z červeného zelí působí spolehlivě nejen proti kocovině. Navíc je plný antioxidantů a dodá vám potřebné živiny. Skvělý nejen na Nový rok, ale i každé další ráno.
Fresh z červeného zelí a fenyklu
Tymiánové rizoto s červenou čočkou
Autor příspěvku: Charlotte Matysková
Jednoduché jídlo s lehce oříškovou příchutí rýže natural, ostrým česnekem a bylinkovou vůní čerstvého tymiánu. Červená čočka je naopak chuťové neutrální – a navíc dobře stravitelná, takže se hodí i pro toho, kdo se jinak luštěninám vyhýbá.
Cuketový perník
Autor příspěvku: Monika Novotná
Parádní domácí cuketový perník neobsahuje mléko a podporuje trávení.
Řepová polévka pro nejmenší
Autor příspěvku: Iveta Kulhánková
Na tuhle polévku potřebuejte jen 3 suroviny a je hotová za 20 minut. Perfektní recept pro vytížené maminky.
Veganská polévka gazpacho
Autor příspěvku: Iveta Kulhánková
Veganská raw polévka gaspacho, hotová za 5 minut posílí nejen vaše zažívání, ale i imuitu a srdce.
Kuskus z květáku
Autor příspěvku: Iveta Kulhánková
Perfektní salát, nebo příloha, takový je kuskus z květáku. Je vhodný pro vegetariány i pro cukrovkáře a skvěle se hodí při detoxu.
Snídaňová kaše pro lepší imunitu
Autor příspěvku: Iveta Kulhánková
Kaše, která vás zevnitř opravdu prohřeje. Nastartujte svůj den naší imuntní kaší a bacily budou bez šance.
Růžové vločky k snídani
Autor příspěvku: Iveta Kulhánková
Veganská snídaně ze syrových surovin má tak krásnou barvu díky použité červené řepě. Překvapivě dobá a sytá snídaně.
Dušená mrkev s tuřínem a tahiny
Autor příspěvku: Iveta Kulhánková
Zásadotvorný tuřín je plný vitamínů C a vápníku a jako brukvovitá rostlina je pro očistu jater jako dělaný.
Skvělá kombinace na léto, i po celý rok.
Krémová tuřínová polévka
Autor příspěvku: Iveta Kulhánková
Neobyčejně chutná, neobyčejně zdravá – taková je polévka z tuřínu a mangoldu.