Orientální rizoto s dýňovými semínky Autor příspěvku: Charlotte Matysková Rizoto, ochucené protizánětlivou kurkumou s velkou porcí dýňových semínek, je i pro ty, kterým samotná dýňová semena příliš nechutnají.
Chia puding Autor příspěvku: Monika Novotná alergie, bez laktózy, bez lepku, bez mléka, energie, imunita, intolerance, trávení, vegan, Zažívání Pokud potřebujete jednoduchou snídani nebo svačinu, zkuste chia puding.
Vánoční likér s vanilkou, skořicí a hřebíčkem Autor příspěvku: Charlotte Matysková Krémový vánoční likér pro každého, kdo miluje vaječný koňak, ale mléko i vejce muset z jídelníčku vyřadit.
Kořeněná polévka z dýně a pórku Autor příspěvku: Charlotte Matysková Vydatná dýňová polévka ochucená kurkumou, česnekem a černým kmínem.
Losos s listovým špenátem a hranolky Autor příspěvku: Charlotte Matysková Jednoduše připravené filety z lososa s velkou porcí listové a brukvovité zeleniny. Vydatný zdroj vitaminu D nebo omega-3.
Pečená rajčata s česnekem a bylinkami Autor příspěvku: Charlotte Matysková Omáčka na těstoviny z pečených rajčat s česnekem a bylinkami.
3x super detoxikační fresh Autor příspěvku: Kateřina Boesenberg 3 super detoxikační alkalizující freshe čistící játra, ledviny, střeva a lymfatický systém.
Nesmažné jarní závitky Autor příspěvku: Iveta Kulhánková bez lepku, detox, recepty z cest, vegan, vegetarián Domácí jarní zavitky jsou skvělou svačinou, nebo obědem sbaleným na cesty. Příjemně se hodí i jako pohoštění pro různé návštěvy.
Tatarák z červené řepy Autor příspěvku: Iveta Kulhánková Řepa obsahuje hromadu antioxidantů, vlákninu i vitamíny. Fazole jsou skvělým zdrojem vlákniny i bílkovin, ořechy obsahují důležité mastné kyseliny.
Dýňová polévka s červenými fazolkami Autor příspěvku: Charlotte Matysková Polévka z dýně Hokkaido, kořenové zeleniny a červených fazolek, ochucená zelenými bylinkami.