Okrasná rostlina se silnými léčebnými účinkym jednička na záněty močového ústrojí. To je lichořeřišnice.
Lichořeřišnice – silné přírodní antibiotikum
Rakytník pomůže při nachlazení a podpoří průdušky
Autor příspěvku: Dagmar Škodová
Zdravotní benefity medu
Autor příspěvku: Iveta Kulhánková
Fermentované potraviny jsou balzámem nejen na trávení
Autor příspěvku: Iveta Kulhánková
Jarní bylinky III – jitrocel a pampeliška
Autor příspěvku: Dagmar Škodová
Jarní bylinky II – sedmikráska a kopřiva
Autor příspěvku: Dagmar Škodová
Jarní bylinky – bříza, medvědí česnek a borovice kleč
Autor příspěvku: Dagmar Škodová
Řepa aneb everybody loves beetroot
Autor příspěvku: Kateřina Boesenberg
Lecitin – podporuje mozek a tlumí cholesterol
Autor příspěvku: Iveta Kulhánková

Lecitin je sloučenina mastných kyselin, je zdrojem cholinu a inositolu, což jsou látky nezbytné pro naše tělo, zároveň se používá v potravinářství jako emulgátor. Lecitin je žlutohnědá substance, která se nachází v rostlinných i živočišných buněčných membránách. Z potravin seČíst více
Dýně – vynikající 2 v 1
Autor příspěvku: Kateřina Boesenberg

Dýně, sezónní oranžová zelenina, představuje skvělou „dva v jednom“ zeleninu. Dýně se dá přidat do všeho. Můžeme z ní připravit skvělé dýňové sušenky nebo muffiny, polévku, ravioli nebo jako pečenou přílohu k masu či rybě třeba s červenou cibulí, česnekemČíst více