Fermentované potraviny jsou balzámem nejen na trávení Autor příspěvku: Iveta Kulhánková akné, deprese, diabetes, ekzém, infarkt, rakovina Fermentované potraviny vyrovnávají střevní mikroflóru, udržují zdraví zažívacího traktu, bojují proti zánětům v organismu a jsou důležité v prevenci kožních problémů a vzniku civilizačních chorob.
Jarní bylinky III – jitrocel a pampeliška Autor příspěvku: Dagmar Škodová bronchitida, detox, diabetes, ekzém, kašel, klouby, lymfa, močové cesty, rány, revma, vředy, záněty, zažívání Zdravotní benefity pampelišky a jitrocele, doplněné o recept na salát z pampeliškových listů.
Jarní bylinky II – sedmikráska a kopřiva Autor příspěvku: Dagmar Škodová anémie, artritida, astma, bolesti v krku, chřipka, detox, ekzém, hemeroidy, kašel, popáleniny, únava, vlasy Sedmikráska a kopřiva, jedna krásná, druhá pichlavá. Skvělé na detox i do kuchyně. Navíc netradiční recept na sedmikrásky v oleji.