Domácí jarní zavitky jsou skvělou svačinou, nebo obědem sbaleným na cesty. Příjemně se hodí i jako pohoštění pro různé návštěvy.
Nesmažné jarní závitky
Salát z avokáda a červeného grapefruitu
Autor příspěvku: Charlotte Matysková
Veganská polévka gazpacho
Autor příspěvku: Iveta Kulhánková
Kuskus z květáku
Autor příspěvku: Iveta Kulhánková
Salát z kuskusu s cizrnou, feta sýrem a rajčaty
Autor příspěvku: Iveta Kulhánková
Řepový super salát s čočkou
Autor příspěvku: Iveta Kulhánková
Rychlý salát z quinoy
Autor příspěvku: Iveta Kulhánková
Bramborový salát s avokádem
Autor příspěvku: Iveta Kulhánková

Avokádo je úžasná plodina, která obsahuje hromadu draslíku (dokonce víc než banány), vitamínu K, vlákniny a hlavně mono-nenasycených mastných kyselin. Navzdory vysokému obsahu tuku je avokádo skvělé při problémech s oběhovým systémem, pomáhá eliminovat záněty a může snižovat hladinu špatnéhoČíst více
Salát z tuňáka
Autor příspěvku: Iveta Kulhánková

Salát bohatý na bílkoviny a omega3 mastné kyseliny, které působí v našem organismu protizánětlivě. Suroviny: (2 porce) 1 větší plechovka tuňáka ve vlastní šťávě velká hrst listů z čerstvého špenátu 1 vajíčko, uvařené natvrdo svazek ředkviček lněné semínko kapka lněnéhoČíst více
Tabouleh
Autor příspěvku: Iveta Kulhánková

Záplava vitamínů z čerstvé zeleniny, lehký kuskus skvěle zasytí v horkých letních dnech. Suroviny: (pro 3 – 4 osoby) 1 hrnek kuskusu 2 hrnky vývaru 1 lžíce olivového oleje 2 rajčata 1/2 okurky 1/2 červené cibule šťáva z polovinyČíst více