Moniky oblíbené sušenky, které s radostí sbaští vaše ratolesti i partner. Bez mouky, bez vajec, bez mléka.
Rychlé ovesné sušenky s chia semínky
Králík s kapustou a červenou cibulí
Autor příspěvku: Iveta Kulhánková
Výborně ochucený králík je parádním zdrojem živočišných bílkovin, doplněný růžičkovou kapustou, vytváří perfektní oběd nejen při detoxu.
Řepový super salát s čočkou
Autor příspěvku: Iveta Kulhánková
Sálát, který obsahuje dostatek bílkovin, zdravých tuků a minimum sacharidů. Je rychle hotový a příjemně vás zasytí.
Rychlý salát z quinoy
Autor příspěvku: Iveta Kulhánková
Rychlý salát pro všechny, kteří nemají na jídlo moc času a potřebují do sebe dostat maximum živin, vitamínů a minerálů.
Polévka z pečené červené řepy
Autor příspěvku: Iveta Kulhánková
Snadná polévka ze sedmi surovin, která podpoří vaše srdce, cévy i zažívání, skvěle se hodí do detoxikačního jídelníčku.
Pikantní polévka na imunitu
Autor příspěvku: Iveta Kulhánková
Polévka plná antioxidantů, která vás zahřeje a pomůže vyhnat z těla bacily. Hotová je za 20 minut a chutná lépe, než byste čekali.
Vánoční kuličky bez cukru 3x jinak
Autor příspěvku: Iveta Kulhánková
Tyhle kuličky jsou velmi jednoduché a rychlé. Datle snižují cholesterol a usnadňují vyprazdňování střev, vlašské ořechy jsou zdrojem dobrých tuků, spirulina vám dodá energii a kakao obsahuje prospěšné minerály a flavonoidy.
Hummus 3x jinak
Autor příspěvku: Monika Novotná
Humus je cizrnová pasta s tahini, jejíž původ sahá do oblasti Středního východu. Cizrna je bohatá mimo jiné na železo, fosfor, vápník, hořčík, vitamín K a zinek. Tato kombinace napomáhá pevné a silné struktuře kostí.
Lněné semínko k snídani 3x jinak
Autor příspěvku: Iveta Kulhánková
O skvělém působení lněného semínka na náš organismus jsme psaly nedávno, tak jen rychle připomeneme, že konzumace dvou lžic denně výrazně zmírňuje negativní projevy menopauzy, podporuje oběhový systém…
Steak z tuňáka se špenátem a ořechy
Autor příspěvku: Iveta Kulhánková
Tučné ryby, jako je např. tuňák, losos nebo sardikny, obsahují vysoké množství nenasycených mastných kyselin, zejména omega-3, které naše tělo nedokáže vytvořit.