Co nám mohou nabídnout medicinální houby, jak prospívají našemu zdraví.
Úvod do světa medicinálních hub
Řepa aneb everybody loves beetroot
Autor příspěvku: Kateřina Boesenberg
Červené zelí – nejlevnější superpotravina
Autor příspěvku: Kateřina Boesenberg
Vitamín E a koenzym Q 10 – nejsilnější antioxidanty
Autor příspěvku: Iveta Kulhánková
Aronie, zázračná jeřabina
Autor příspěvku: Iveta Kulhánková
Beluga – kaviár mezi luštěninami
Autor příspěvku: Iveta Kulhánková
Granátové jablko
Autor příspěvku: Iveta Kulhánková
Tahini aneb udatný Achilles
Autor příspěvku: Monika Novotná
Lecitin – podporuje mozek a tlumí cholesterol
Autor příspěvku: Iveta Kulhánková

Lecitin je sloučenina mastných kyselin, je zdrojem cholinu a inositolu, což jsou látky nezbytné pro naše tělo, zároveň se používá v potravinářství jako emulgátor. Lecitin je žlutohnědá substance, která se nachází v rostlinných i živočišných buněčných membránách. Z potravin seČíst více
Když je pivo prospěšné
Autor příspěvku: host

Francouzi mají víno, Češi pivo. O zdraví prospěšných účincích mírné konzumace vína už jste jistě slyšeli, ale jak je to s pivem? Studie prokazují, že mírná konzumace 1 – 2 sklenic piva denně může mít srovnatelné zdravotní benefity jako konzumace 1Číst více