Tatarák z červené řepy Autor příspěvku: Iveta Kulhánková Řepa obsahuje hromadu antioxidantů, vlákninu i vitamíny. Fazole jsou skvělým zdrojem vlákniny i bílkovin, ořechy obsahují důležité mastné kyseliny.
Ovesné sušenky s oříšky a čokoládou Autor příspěvku: Charlotte Matysková Odlehčená verze vánočního cukroví, která voní po vanilce, banánech a čokoládě.
Dýňová polévka s červenými fazolkami Autor příspěvku: Charlotte Matysková Polévka z dýně Hokkaido, kořenové zeleniny a červených fazolek, ochucená zelenými bylinkami.
Salát z avokáda a červeného grapefruitu Autor příspěvku: Charlotte Matysková Zeleninový salát s osvěžujícím grapefruitem a avokádem, bohatým na kvalitní tuky.
Hráškové rizoto s bazalkovým pestem Autor příspěvku: Charlotte Matysková Krémové rizoto se zeleným hráškem a paprikou s pikantní chutí česneku, bazalky a citronu.
Losos v sezamu se zeleninou a česnekovými brambory Autor příspěvku: Charlotte Matysková Pečený losos s velkou porcí zeleniny a česnekovými brambory.
Detoxikační menu na cesty Autor příspěvku: Charlotte Matysková Jídlo na cesty pro zaneprázdněné a uspěchané na detoxu.
Jahelné bramboráčky Autor příspěvku: Charlotte Matysková Placičky z jáhel a brambor s česnekem a majoránkou. Česká klasika bez lepku s minimem tuku.
Lanýže z mandlí a kokosu Autor příspěvku: Charlotte Matysková Nepečené vánoční cukroví. Chuť mandlí, kokosu a skořice doplňuje oříšková chuť sezamovového másla.
Vánoční cukroví bez lepku Autor příspěvku: Iveta Kulhánková bez lepku, bez mléka, bez vajec, vegan Vánoční kuličky z quinoy a kokosového másla jsou hned hotové, bez cukru, bez lepku i bez mléka. Ideální pro všechny, kdo chtějí mlsat zdravě.