Miso – rezervujte mu místo ve svojí lednici
Autor příspěvku: David Kovář

Miso – rezervujte mu místo ve svojí lednici

Miso, stejně jako většina dalších fermentovaných potravin, je velmi prospěšná pro vaši střevní mikroflóru, imunitu a zapomínat byste na něj neměli ani během detoxu.   Zdravotní benefity Toto tradiční japonské dochucovadlo vás příjemně překvapí svým nutričním profilem a velmi zajímavouČíst více

Potraviny, které vám dodají energii
Autor příspěvku: David Kovář

Potraviny, které vám dodají energii

Po zimě je “rozjezd” vždycky trošku složitější. Tělo je unavené a potřebuje dodat energii. Ne tu z rychlých cukrů, ale spíše přirozenou. Tu, která bude regenerovat naše buňky, tkáně, tělo. Některé potraviny jsou v tomto ohledu naprosté jedničky, překypující energií, čekající abyČíst více

Zázvor
Autor příspěvku: David Kovář

Zázvor

Zázvor by měly mít doma především ženy, protože zázvor tlumí nevolnost při těhotenství či migrénách, přináší úlevu při bolestivé menstruaci a zahřívá organismus.  Zdravotní benefity zázvoru Zázvor podle tradiční čínské medicíny stimuluje zažívací oheň a dodává tělu energii a aktivujeČíst více

Římský kmín
Autor příspěvku: David Kovář

Římský kmín

Římský kmín je aromatické koření, které má spoustu pozitivních a ozdravných účinků. Pojďme si o nich říct. Nutriční profil římského kmínu Římský kmín můžeme používat kdykoliv, organismus příjemně prohřívá a tak jeho přidáváním do pokrmů v zimě si hýčkáme naše promrzláČíst více

Pstruh
Autor příspěvku: David Kovář

Pstruh

Rády bychom vám představily pstruha. Pstruzi byli totiž zařazeni  mezi 5 nejzdravějších ryb vhodných ke konzumaci. Pstruhů je spousta druhů a protože nejsme rybáři, přesné rozdělení necháme na odbornících. Co vám však s jistotou můžeme povědět je, proč máme pstruhyČíst více