Genmai Miso
Autor příspěvku: Kateřina Boesenberg

Genmai Miso

Antioxidační nápoj, který chrání proti stárnutí a podporuje zdraví zažívacího traktu.    Suroviny: (1 porce) – jako čaj, jako polévka, pro zahřátí, a nebo jenom tak 1 polévková lžíce misa GENMAI (miso z hnědé rýže) 50 gr přírodního tofu Příprava:Číst více

Vejce do skla
Autor příspěvku: Iveta Kulhánková

Vejce do skla

Když vejce, tak samozřejmě z bio chovu, nebo nějakého ekologicky šetrného.    Suroviny: (pro 2 osoby) 4 bio vejce 4 lžíce octa sůl pepř   Příprava: My připravujeme každé vejce zvlášť, protože chceme mít jistotu, že budou krásně vypadat. JeČíst více

Jáhly s granátovým jablkem a datlovým sirupem
Autor příspěvku: Iveta Kulhánková

Jáhly s granátovým jablkem a datlovým sirupem

Snídaně s vůní jihu. Datlový sirup, oproti běžným sladidlům, nepřekyseluje žadludek, neboť má vyšší pH.    Suroviny: (pro 2 osoby) 1/2 skleničky jahel zrníčka z půlky granátového jablka 1 lžíce rozdrceného lněného semínka a mandlí 2 lžíce datlového sirupu  Číst více

Fresh z čerstvé dýně
Autor příspěvku: Iveta Kulhánková

Fresh z čerstvé dýně

Čerstvá dýně si zachová nejvíce zdraví prospěšných látek.   Suroviny: (získáte zhruba 0,4 l šťávy) 2 středně velká jablka 350 g čerstvé, oloupané dýně hokaido 0,5 cm čerstvého zázvoru 1/2 lžičky skořice Příprava: Všechny ingredience necháte projít odšťavňvačem a nakonecČíst více