Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Ovocné jednohubky
Autor příspěvku: Iveta Kulhánková

Ovocné jednohubky

O zdravém mlsání jsme již psaly, nyní představujeme zdravou letní alternativu, která je zábavná, rychlá a ideální pro děti, které se můžou do přípravy snadno zapojit. Nakupte čerstvé ovoce, pokrájejte ho na kusy a napíchněte na špejli, nebo na párátka.Číst více

Karamelová jablka bez cukru
Autor příspěvku: Kateřina Boesenberg

Karamelová jablka bez cukru

Jablka obsahují spoustu vitamínu C a na podzim a v zimě jsou v obchodech snadno dostupná. Vyzkoušejte tuhle zdravou vánoční alternativu, namísto tradičního cukroví.   Suroviny: (pro 4 – 12 osob) 1 1/2 hrnku vypeckovaných sušených datlí 1/2 hrnku ovesnéhoČíst více

Posthalloweenské dýňové muffiny
Autor příspěvku: Kateřina Boesenberg

Posthalloweenské dýňové muffiny

Dýně má spoustu skvělých vlastností, mimo jiné i neutrální chuť a tak se hodí do sladkých i slaných pokrmů.   Přísady: (na 12 menších a 2 větší muffiny) 1/2 malé dýně 2 hrnky špaldové mouky 1 hrnek jemných ovesných vloček 1Číst více

Jáhly s aronií
Autor příspěvku: Iveta Kulhánková

Jáhly s aronií

Aronie je černá jeřabina a taky významný antioxidant a zásobárna hromady vitamínů.   Suroviny: (pro 2 osoby) 1/2 skleničky jahel 3 lžíce čerstvé (případně zmražené) aronie 1 lžíce rozdrceného lněného semínka 1 lžička skořice 2 lžíce sirupu z agáve Příprava:Číst více

Smoothie z jahod, kozího jogurtu a vanilky
Autor příspěvku: Iveta Kulhánková

Smoothie z jahod, kozího jogurtu a vanilky

Kozí mléko je zdravější, a  pro náš organismus snesitelnější, alternativou mléka kravského. A ještě snesitelnější než mléko je jogurt, tak si zkuste si udělat tohle růžové smoohtie a dejte si ho třeba na svačinu.   Suroviny: (na 2 porce) 600Číst více

Perníkové muffiny
Autor příspěvku: Kateřina Boesenberg

Perníkové muffiny

I vánoce bez cukru a hory tuku mohou chutnat.   Suroviny (12ks) 2 hrnky mouky, ideálně bez lepku ale i např. špaldové 1 lžička jedlé sody v biokvalitě 1/4 lžičky soli 1/2 – 1 lžičky skořice 1/2  – 1 lžičkyČíst více