Pečený losos s velkou porcí zeleniny a česnekovými brambory.
Losos v sezamu se zeleninou a česnekovými brambory
Jahelné bramboráčky
Autor příspěvku: Charlotte Matysková
Placičky z jáhel a brambor s česnekem a majoránkou. Česká klasika bez lepku s minimem tuku.
Krůtí stir-fry se zeleninou
Autor příspěvku: Charlotte Matysková
Restované krůtí maso se zeleninou a jáhly, které mají na organismus zahřívací účinek. Ideální jídlo pro chladné dny.
Kuře s pomerančovou rýží
Autor příspěvku: Charlotte Matysková
Kuřecí maso s rýží natural v nezvyklé úpravě se sladkým pomerančem. Jednoduché a rychlé jídlo z několika málo surovin.
Treska se zeleninovými hranolky a hráškovým pyré
Autor příspěvku: Charlotte Matysková
Ryba v nadýchané a křupavé krustě, zeleninové hranolky a pikantní pyré ze zeleného hrášku. Inspirace britským Fish&Chips.
Špagety s kapustičkami a uzeným tempehem
Autor příspěvku: Charlotte Matysková
Těstoviny s lehkou česnekovou příchutí s křupavou růžičkovou kapustou, žampiony a uzeným tempehem.
Krémová polévka z pórku, řepy a cizrny
Autor příspěvku: Charlotte Matysková
Hustá luštěninová polévka z cizrny a zimní zeleniny.
Tymiánové rizoto s červenou čočkou
Autor příspěvku: Charlotte Matysková
Jednoduché jídlo s lehce oříškovou příchutí rýže natural, ostrým česnekem a bylinkovou vůní čerstvého tymiánu. Červená čočka je naopak chuťové neutrální – a navíc dobře stravitelná, takže se hodí i pro toho, kdo se jinak luštěninám vyhýbá.
Kuskus z květáku
Autor příspěvku: Iveta Kulhánková
Perfektní salát, nebo příloha, takový je kuskus z květáku. Je vhodný pro vegetariány i pro cukrovkáře a skvěle se hodí při detoxu.
Dušená mrkev s tuřínem a tahiny
Autor příspěvku: Iveta Kulhánková
Zásadotvorný tuřín je plný vitamínů C a vápníku a jako brukvovitá rostlina je pro očistu jater jako dělaný.
Skvělá kombinace na léto, i po celý rok.