Posthalloweenské dýňové muffiny
Autor příspěvku: Kateřina Boesenberg

Posthalloweenské dýňové muffiny

Dýně má spoustu skvělých vlastností, mimo jiné i neutrální chuť a tak se hodí do sladkých i slaných pokrmů.   Přísady: (na 12 menších a 2 větší muffiny) 1/2 malé dýně 2 hrnky špaldové mouky 1 hrnek jemných ovesných vloček 1Číst více

Pečená zelenina
Autor příspěvku: Kateřina Boesenberg

Pečená zelenina

Selekce podzimní zeleniny v tom nejlepším světle. Suroviny: (6 porcí) 2 kumary na kostky 1/4 dýně hokaido na kostky 3 červené cibule oloupané a rozkrojené na čtvrtky 3 palice česneku vcelku, oloupané ale nerozdělené 3 lžíce olivového oleje 2-3 větvičkyČíst více

Smoothie z jahod, kozího jogurtu a vanilky
Autor příspěvku: Iveta Kulhánková

Smoothie z jahod, kozího jogurtu a vanilky

Kozí mléko je zdravější, a  pro náš organismus snesitelnější, alternativou mléka kravského. A ještě snesitelnější než mléko je jogurt, tak si zkuste si udělat tohle růžové smoohtie a dejte si ho třeba na svačinu.   Suroviny: (na 2 porce) 600Číst více

Genmai Miso
Autor příspěvku: Kateřina Boesenberg

Genmai Miso

Antioxidační nápoj, který chrání proti stárnutí a podporuje zdraví zažívacího traktu.    Suroviny: (1 porce) – jako čaj, jako polévka, pro zahřátí, a nebo jenom tak 1 polévková lžíce misa GENMAI (miso z hnědé rýže) 50 gr přírodního tofu Příprava:Číst více