Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Domácí muesli
Autor příspěvku: Iveta Kulhánková

Domácí muesli

Zkuste si udělat domácí muesli. Budete tak mít jistotu, že v něm nejsou žádné skryté cukry, ořechy si můžete nakombinovat podle chuti a vydrží do zásoby.

Suroviny:

Ve skutečnosti je to na vás. Vybírejte ovoce sušené doma, nebo mrazem, vyhněte se tomu, kde je přidaný cukr. U ořechů pozor, aby nebyly žluklé.

Náš tip:

300 g bio ovesný vloček

3 lžíce kustovnice čínské

2 lžíce dýňových semínek

2 lžíce mandlí

2 lžíce kešu ořechů

2 lžíce lískových ořechů

Příprava:

Smíchejte všechny ingredience a uchovejte v uzavíratelné dóze. Ideální porce k snídani jsou tři polévkové lžíce. Vločky můžete například zalít mandlovým, nebo sójovým mlékem.