Přednáška: Vliv stravy na těhotenství
Autor příspěvku: Iveta Kulhánková

Přednáška: Vliv stravy na těhotenství

Zveme vás na přednášku Jak můžeme stravou ovlivnit dobu před početím a těhotenství.

Naše životospráva a jídelníček významně ovlivňují průběh těhotenství, schopnost početí i vývoj plodu. Víte, že začít připravovat svoje tělo na příchod miminka je vhodné aspoň tři měsíce před početím? Nebo že kuřáci a kuřačky mají až o 10 let starší spermie a vajíčka než stejně staří nekuřáci?

Na květnové přednášce se dozvíte jak připravit svoje tělo na příchod miminka, jak se správně stravovat v těhotenství a jak můžete upravit stravu a životosprávu, pokud se otěhotnění nedaří. Připomeneme si důležité faktory, které jsou pro otěhotnění důležité a nezapomeneme ani na muže.

Ukážu vám, jak můžete svojí výživou přispět k zlepšení mužské i ženské plodnosti, a jak zajistit, že těhotenství dobře zvládnete. Představíme si skvělé funkční potraviny, které byste během tohoto období měli zařadit do svých jídelníčků a ukážeme si ty potraviny, které byste měli naopak vyřadit. Navíc si připomeneme, jak má vypadat racionální strava a že výrobky označované jako racionální ne vždy takové opravdu jsou. Zájemci se mohou zvážit na bioimpedační váze a odhalit tak svůj metabolický věk a procento tuku v těle.

 

Kdy: 21. února 2017, 16.00 – 18.30 hod

Kde: Červený stan, Hluboká nad Vltavou 

Přednášející: Iveta Kulhánková

Vstupné: 200 Kč

Rezervace míst do 18. 2.: cervenystan@centrum.cz