Jarní strava

Jarní strava

Stravujete se v souladu s ročním obdobím? Inspirujte se článkem Katky na téma jarní strava.

Citróny – chutnají kysele, působí zásaditě

Citróny – chutnají kysele, působí zásaditě

Citróny, případně limetky, jsou jednou z potravin, kterou doporučujeme zařadit do každodenního jídelníčku. Jsou snadno dostupné, mají široké použití a skvělé působení na náš organismus.   Nutriční profil citrónu Citrón je výborným zdrojem vitamínu C a folátu a obsahuje těluČíst více

Červené maso – Jíst či nejíst?

Červené maso – Jíst či nejíst?

Konzumace masa  spolu s typickými stravovacími návyky dnešní společnosti – nadměrnou konzumací bílého pečiva, fast foodu, gulášů, knedlíků, cukru, uzenin, živočišných tuků, nedostatku vlákniny a čerstvého ovoce a zeleniny představuje skoro zaručený recept na předčasné zdravotní problémy. Červené maso byloČíst více